Program outline

6th October 2018, 9:30am - 5:00pm, Saturday

Sessions

Topics

Pre-Lunch : Conference Sessions

9:30am – 10:00am

Registration & Inauguration

10:00am – 10:10am

Smart Hospitals Theme – Introduction

  • Mr Tarun Katiyar, Director, Hospaccx Healthcare Consulting

Session 1

Panel Discussion 1

10:10am – 10:40 am

30 minutes

What Do Smart Hospitals Focus on?

  • Operational Efficiency
  • Clinical Excellence
  • Patient Centricity

Moderator : Dr Salil Choudhary, Director, HealthPod India, Bengaluru

Panelists :

  • Dr Mudit Saxena, Managing Director, Ovum Group of Hospitals, Bengaluru – Operational Efficiency
  • Dr DhorePatil, Managing Director, Shrihari Hospital, Pune – Clinical Excellence
  • Mr Rajagopal– Director, Forum Business Research, Hyderabad – Patient Centricity

Session 2

10:40am – 11:00am

20 minutes

Can Small Hospitals create their own blue oceans?

  • Dr Aniruddha Chimote , Director, Hosconnn Consulting Services P Ltd, Nashik

11:00am – 11:10am

10 minutes

TEA BREAK

Session 3

11:10am – 11:30am

20 minutes

Online Medical Equipment - Smart Procurement to Save Money

  • Mr Vivek Tiwari, CEO , Medika Bazaar, Mumbai

Session 4

11:30am – 11:50am

20 minutes

Are there Smart, Simple Technology Solutions for Small Hospitals?

  • Mr K Anand, VP, Sukraa Software Solutions, Chennai

Session 5

Panel Discussion 2

Smart Strategies

11:50am – 12:20pm

30 minutes

Era of falling Revenue Models.

Can Small Hospitals become Smart Hospitals & earn Money?

Moderator : Dr Salil Choudhary, Director, HealthPodIndia, Bengaluru

Panelists:

  • Dr Mudit Saxena, MD, Ovum Group of Hospitals, Bengaluru
  • Mr Ram Natesan, COO of SRM Group of Hospitals, Chennai
  • Dr. Anil Madake, Founderof Shwas Health Care Pvt Ltd, Sangli, Maharashtra

Session 6

12:20 – 12:40pm

Changing Business Models of Hospitals - New Strategic Shift

Mr Govindarajan , Consultant Value Added Corporate Services P Ltd, Hyderabad

Session 7

12:40pm – 1:00pm

20 minutes

People Matter - Cost Effective Virtual Solutions for Skilling People

  • Dr Salil Choudhary, Director, Pranam Academy, Bengaluru

1:00pm – 1:30pm

LUNCH



Post Lunch : Sessions

Sessions

Topics

Post Lunch : Unconference Sessions

Session 8

1:30pm – 2:00pm

30 minutes

Medical Equipments - Smart Planning Strategies

  • Mr.Ashok Saraf,Jt. Coordinator, R&D (HWG), AiMeD
  • Mr.SrinivasReddy, Sr Technical Officer, AMTZ
  • Mr.VivekTiwari, CEO, Medika Bazaar

Session 9

2:00pm – 2:30pm

30 minutes

Raising Service Standards to create Value. Will it create Value?

  • Mr Rajaraman,General Manager ,Schülke & Mayr

Topic - Quality and Safety Matters

  • Mr Ram Natesan– Group COO, SRM Group of Hospitals

Topic - Smart Service Delivery

  • Ms Anu Chaudhary, NABCB, Quality Council of India

Topic - Unauthentic/ Fake Certifications

  • In Drugs / Devices , Services affecting Patient care

Session 10

2:30pm – 3:00pm

30 minutes

Planning and Designing of Future Smart Hospitals.What is the way forward ?

  • Dr Chimote, Director, Hosconnn Consulting Services P Ltd
  • Mr Kosalraman, Director, Infrabees Project Management Services P Ltd
  • Mr TarunKatiyar, Hospaccx Healthcare Consulting P Ltd

3:00pm – 3:10pm

TEA BREAK

Session 11

Panel Discussion 3

Future Hospitals – Smart Marketing Solutions

3:10pm – 3:40pm

30 minutes

Moderator :Neelam Kachhap, Editor, India Med Today

  • ChitraBhaskar, Director, XFactor Innovations
  • Mohammed Iliyas, Director, BCC Healthcare
  • Dr Samir Jadhav, Director , Dr Sams Healthcare Consultancy

Closing Ceremony

3:40pm – 3:50pm

Vote of Thanks